Heathrow – Vancouver

Jag sitter nu på Heathrow i London och väntar på mitt flyg som ska gå mot Vancouver om ca: 3 timmar. Sitter i stora väntsalen och väntar på att få en gate så jag kan ta och gå bort dit och fortsätta vänta där.

Flyget från Arlanda till Heathrow gick bra, det var 2½ timma ungefär och det gick rätt fort ändå, jag tror jag sov en rätt stor del av resan. Eller ja, jag tror inte, jag vet att jag gjorde det.. Jag var väl vaken fram till dess att vi lämnade Danmark och vaknade väl till lite när vi kom in över England… Så jag skippade vattenflygningen, vilket jag inte har något emot 😉

Det verkar inte som om de har någon gratis WIFI på heathrow heller så min idé att kunna surfa lite i väntan på planet gick i kras. Jag har inte hittat något strömuttag heller så jag kan inte ladda mina telefoner eller datorn. Och kan jag inte köra strömkabel i datorn så kan jag inte direkt titta på tvserie eller spela något spel heller. Men jag klarar mig jag är ju stark!

Som sagt detta känns rätt så overkligt! Jag har nu 9 timmar kvar av flyg innan jag är framme i Vancouver, staden där jag ska bo och jobba nu i ett år. Starta ett nytt liv. Det sitter en grabb och tittar på när jag skriver just nu, jag tror han är tysk men jag är inte säker. Han verkar rätt så intresserad men kommer nog inte vara det när han inser att jag sitter och skriver i Word och inte spelar något AWESOME GAMEUDESU. Så är läget och det finns inte så mycket jag kan göra åt det heller.

Jag är glad över att jag installerade word o.s.v. iaf för jag har nästan saknat det lite. Hur ska man kunna gå in på ett café och börja skriva sin nya roman på en laptop om man inte har en laptop? Jag vill också vara sådär cliché! Och äntligen, ÄNTLIGEN, har jag möjligheten att vara det. Livet leker 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *