Regn

Det är ju så att det finns ett smeknamn för Vancouver som är Raincouver för att det regnar så in i fanken här borta. Har även sett t-shirts som härmar den där klassiska “I <3 NY" fast istället står det "I *bild på moln med regn* VAN" och jag måste ju faktiskt säga att det ligger något i det helt klart. Det regnar som tusan här borta! Jag har inte så mycket emot regn, jag tar hellre regn än snö för det blir inte lika slaskigt på marken, och jag kan vara ute och springa när det regnar, jag springer aldrig när det snöar för det känns som om det är större risk att jag halkar då. Men det börjar nästan verka som om jag börjar bli immun mot detta regnande. Och när väl regnet lättar och solen kikar fram är det så jäkla vackert så det gör ont i en. I Sverige när det regnar så lämnar jag inte huset utan ett paraply, det är paraply som gäller dygnet runt där. Och så har det varit så länge jag kan minnas. Och så var det även här i Oktober, November och December. Måste dock meddela att mitt favoritparaply som jag köpte i Miami 2007 har kommit bort, det ramlade ur väskan en dag när jag sprang för att hinna med tåget... Har köpt mig ett nytt paraply men det är inte alls lika härligt som mitt gamla! Jag får åka tillbaka till Miami och köpa ett nytt: http://goo.gl/maps/quxC där köpte jag det! Men i alla fall, det verkar som om jag under Januari och nu i början av Februari månad börjat bli immun mot regnet. Jag tänker knappt på att det är här längre och jag använder knappt paraply längre. Jag går ändå. Har ingen aning om hur detta kommer sig måste jag ju faktiskt erkänna, det har mest bara blivit så. Men måste väl ändå säga att jag längtar tills dess att våren kommer, jag tror att den kan bli ganska spektakulär här borta! Då gäller det att ha kameran i högsta hugg och knäppa kort på lite allt möjligt! De dagar som nu varit varma och solen har kommit fram på har varit sådär fantastiska så man får riktig sommarkänsla av dom så det bådar gott inför framtiden! Mer sol, mindre regn, KOM IGEN! 🙂

1 thought on “Regn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *