Ibland blir man blind

Ibland blir man allt lite blind när man går runt här borta och ser saker. Det är väl oftast så att när man är i sin egen vardag så hinner man inte riktigt uppskatta allt vackert som finns runt omkring en. Detta är ju en del av livet men det betyder ju inte att det är mindre sorgligt för det.

När jag sitter på kontoret så har jag ju lite utsikt över bergen på andra sidan vattnet och det är ju riktigt fint, jag ser det mer när jag äter lunch dock genom ganska skitiga rutor men det är vackert ändå. Men ser man det varje dag så blir det inte så speciellt längre, men idag så kände jag att jag verkligen kunde uppskatta denna magnifika upphöjning ur marken. Jag uppskattade den till och med så mycket att jag tog en bild 🙂

Grouse Mountain

Grouse Mountain

Så dagens tips kan väl vara att försöka uppskatta det vackra som ni ser varje dag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *