Solen finns där någonstans.

Ja det är inte alltid lätt för solen att tränga igenom, men viljan finns ju där, det ser man ju. Och vilja är ju något som ska premieras! Solen solen gamle vän, snart har du kraft nog att tränga igenom de tjocka molnen! Trotjänare är vad solen är och jag vet inte men jag tyckte det var lite fint när jag var på väg till tåget i morses, så det fick bli en liten bild till 🙂

Solen kämpar!

Solen kämpar!

Var och tränade idag, kändes bra i kroppen men jag tror jag måste värma lite bättre och strecha lite bättre också, börjar bli jävligt stel i axlar och rygg, så det är ju bara å börja med. Lite kul ändå, när jag började träna igen så tänkte jag köra igenom kroppen lite snabbt, så jag snittade väl 30 minuter i gymmet de första två veckorna, efter det så har jag snittat en timma :D. Och det är ju rätt lagom ändå, 3 timmar styrka i veckan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *