Scream 4…

Så jag var på bio idag, jag kom faktiskt precis hem från den och jag måste nog säga att det var något av det sämsta jag sett på riktigt länge.

Så Johan hade fått tag på gratisplåtar till Scream 4, det var nån sorts pre-screening, den släpps tydligen inte förrän i morgon egentligen. Vi gick dit iaf och satte oss i salongen. Efter 15 minuter så gick Johan och våra två andra vänner till en annan salong för att se Sucker Punch istället! Jag valde att sitta kvar då jag redan sett Sucker Punch och kände att jag lika gärna kunde se klart denna SCREAM 4 istället.

Jag ångrar väl inte att jag satt kvar direkt, har man väl sett en film så har man ju full rätt att såga den om man vill. Och detta var något i särklass måste jag säga. Vill ni inte ha några spoilers så kan ni ju sluta läsa nu och hoppa ner några stycken. Eller ja, jag vet inte hur långt jag kommer skriva om det. Nej jag ska inte hålla på å slita mitt hår på grund av en dålig filmjävel, men den var så otroligt dålig att mina ögon började blöda och hjärnan rann sakta ut genom mina näsborrar. Så dålig var den, jag tror den skapade en hjärntumör. Jag har nog aldrig suckat så mycket under en film någonsin, skådespeleriet var så kasst att jag med handen på hjärtat kan säga att jag hade gjort det bättre. Hade jag spelat alla roller i hela filmen så hade det blivit bättre! Men yea, det är ju nummer 4 i serien och jag hade väl inte direkt räknat med att det skulle bli bra, men att det skulle bli såhär dåligt det trodde jag INTE!

När filmen var slut så gick jag ut från salongen och gick till den andra där Sucker Punch visades så jag fick se andra halvan av den en gång till. Den hade inte förbättrats nämnvärt får jag säga, men actionscenerna är helt okej ändå :).

På väg hem från bion så fick jag se på en fin liten grej som jag var tvungen att fota! Eller liten och liten det var ett par träd som härjade!

Träd!

Träd!

Så det livade ju upp kvällen lite att få se något vackert på vägen hem! Mitt livsuppdrag att hitta vackra saker i vardagen fortsätter! Men nu ska jag ta och sova lite tror jag, är ju en dag i morgon också, en dag som innebär träning! WEEE 😀

One thought on “Scream 4…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *