Hemmavid en vecka.

Så har man varit hemma i Sverige i en vecka och det känns bra! Men det känns riktigt konstigt samtidigt för på något vis så känns det inte som om jag varit borta alls. Jag blev förvarnad om att det skulle bli så… men jag tror inte att jag riktigt trodde på det. För ärligt talat, varför skulle man inte känna att man faktiskt varit borta i ett år?

Man märker det på vissa saker, så som nya hus, nya vägar, nya vindkraftverk, mindre skog o.s.v. Det märks även på hur stora mina brorsöner har blivit, det är helt galet! Samt då att två av mina vänner har blivit föräldrar under tiden jag varit borta, och de väntade inte ens barn när jag åkte.

Annars så känns det hela som en dröm på något vis. En jäkligt bra dröm!

En sak kan jag säga, jag har börjat uppskatta naturen runt här i Töreboda på ett helt annat sätt sedan jag varit borta, det är sjukt fint här! Det är fint på ett annat sätt än i Vancouver men vackert ändå. Så det är ju en fördel i alla fall :).

Vändningen av dygnet under veckan har rullat på utan större problem. Jag försökte hålla mig vaken under hela resan hem, misslyckades lite då jag somnade i typ 60 minuter på planet över från London och sedan sov jag nog 30 minuter i bilen hem från Arlanda också. Så 1½h sömn på 32+ timmar nånting. Detta gjorde i sig att jag la mig på kvällen ungefär samma tid som jag brukar lägga mig. Vaknade även som en väckarklocka morgonen efter då timmen slog 06:00. Och så har det varit under hela veckan. Som jag minns det så led jag sjukt mycket mer förra rundan jag var över den stora sjön. Men klagar gör jag inte, jag tycker det är härligt att ha sluppit härjet!

På måndag börjar jag jobba på Oxen igen. Tillbaka till verkligheten 🙂

Nu tänkte jag faktiskt ta och äta mig lite frukost för att sedan bege mig iväg för en liten springtur!

Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.