Jobbers å gymmers pöjk

Jotack så äre allt! Nu har jag kommit igång med arbetet igen. Gjorde min första dag igår Måndag och nästa arbetsdag blir i morgon Onsdag. Efter denna slappa vecka kommer allvaret dra igång veckan efter då det är fullvecka som gäller. Tro det eller ej, men det känns bra :).

Jag har även kommit igång lite med träningen igen och jag har försökt hålla mig någorlunda aktiv de senaste veckorna då jag frossat på ordentligt här hemma med oboy, godis och gud vet vad. Men nu är det slut på det, måttligt ska det vara! Funderar på att göra Oktober till en No-Sugar-October. Vi får se.

Varit uppe på gymmet och kört tre gånger hittills. Förra tisdagen var jag där och rasslade igång ett spinningpass, jag hade gjort en skiva med musik och allt som var kvar var att lägga upp vad som skulle köras till vad. Det blev gjort och det kändes att jag inte suttit på en cykel på ett tag ;).

Efter tisdagen blev det rätt så lugnt resten av veckan. Jag tog mig i kragen på Fredagen och sprang en liten runda och sedan drog jag upp till spåret i moskogen och körde två varv runt el-ljusspåret. Jäääkla backigt är det, helt sjukt. Så förra veckans träning blev dåååå 5.6km jogg och en timma på spinningcykeln!

Denna veckan har börjat bättre då jag körde igång med styrka igen. Igår blev det en tur till gymmet för att få liv i musklerna. Och de lever, det känner jag idag… Det riktigt BRÄNNER, mysigt som tusan är det, men lite jobbigt när man inte kan lyfta armarna över axelhöjd utan att det börjar göra riktigt ont!

Idag så var jag uppe på gymmet igen för att köra igenom passet jag gjorde klart förra veckan, så det blev en timma till på spinningcykeln och det kändes bättre idag! Dessutom så dog jag inte av passet och det får man väl säga är ett framsteg.

Annars rullar det, måste bara ta tag i alla bilder snart så man får någon ordning på det. Det tar emot dock, det är ju för mycket 🙂

Nej nu ska jag ta å laga lite mat! Ha de gött 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *