Vägen tillbaka.

Det får som vara slut nu känner jag. Och jag skojar inte ens.

Sedan jag kom hem från Kanada så har jag tappat greppet helt och ökat i vikt med en rasande fart. Dålig kost och brist på träning är helt klart orsakerna. Det värsta är att jag vet vad jag gör för fel men jag ändrar mig inte, vad är det om? Det får vara slut på det nu.

Jag vet ju hur man gör, jag har redan gjort det en gång.

Handlingsplanen för att åstadkomma detta är att ta upp spinning igen. Det och fortsätta löpa. Strunta i bilen så mycket som möjligt och sluta äta massa skräp samt ta mindre portioner. Faktiskt sluta äta när jag känner att mättnaden börjar komma.

Har gått och funderat på dessa tankar länge, ska se om det hjälper att ha skrivit ner dom också.

Puss på er sötnosar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *