Härligt med tidig morgon.

Jag är nog lite av en morgonmänniska skulle jag säga. Jag är som mest effektiv före klockan 10.00. Det är då jag får som mest gjort.

Jag var ute och sprang lite nyss, det är ett väldigt skönt sätt att starta dagen på och jag ska verkligen testa att göra det innan jag går till jobbet, även när jag börjar 07.00. Detta betyder iofs att jag kommer behöva gå upp vid 05.30 men det kan inte hjälpas, den halvtimman är det nog värt i det långa loppet.

Måndag och Tisdag denna vecka så har jag skippat att springa faktiskt, mest för att jag har gått till gymmet och varit med på pass istället. I Måndags avverkades två spinningpass efter varandra, totalt blev det väl 100 minuter eller något. Igår Tisdag så var det spinning igen i 45 minuter och efter det blev det ett yogapass på 55 minuter. Yoga kan jag verkligen se mig ha nytta av, så stel som jag är. Så det där hade jag tänkt att fortsätta med.

Vid 06.00 i morse så var jag nere i tvättstugan och lade in två gigantiska maskiner tvätt. Dessa är strax klara så snart ska jag ner igen. Strax efter att jag lagt in i tvätten så drog jag ut och sprang den där lilla rundan på 2.3km. Folktomt ute med härligt morgonljus och frisk bitande luft.

När nästa maskin ligger i tvätten är det dags för mig att ta reda på den enorma hög med disk jag samlat på mig sedan helgen… Det och koka ris.

Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *