Med ljuv musik i mina öron

First Aid Kit spelas ur mina högtalare just nu, fin musik att smälta maten till. Maten inmundigades tillsammans med Erik och Lotta och deras Historieätande, även det mycket behagligt. Även om deras mat var lite mer speciellt än det jag svängde ihop.

Men som sagt, maten blev helt okej, över förväntan skulle jag säga.

Jag hittade som sagt ett torskblock i frysen som legat där sen kriget, så jag slängde i det i en form och täckte hela fisken med nån sorts röra jag vevade ihop med creme fraiche, chilisås, salt, peppar och lite citronsaft… Tyckte själv att det lät lite tveksamt men en tar vad en har så att säga!

Resultatet blev ätbart och som sagt, över förväntan, så det är bara att le och se glad ut just nu.

Just nu funderar jag på om det faktiskt är dags att kolla in Oceans 13. Jag tror nästan det!

Fridens liljor.

PS.

Jag antar att ingen har missat First Aid Kit, men ifall att ni gjort det så…

DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *