Bestickens antal

Jag har länge klarat mig bra med ett enkelt set med bestick, 6 delar av varje och det har inte varit några konstigheter.

Ibland har jag känt att det vore bra med lite fler, men det har mest varit då jag använt upp alla så jag inte har haft några rena… Vilket har fått mig att inse att om jag skaffar fler bestick så kommer jag bara få diska fler när det väl beger sig.

Nu så fick jag nya bestick i julklapp och då har jag alltså dubbelt så många som jag hade innan och vet ni vad? Mina faror besannades och nu så har jag allt lite fler bestick vid varje diskomgång.

Kan väl säga att detta oftast gäller det mesta i livet som en vill ha mer av, speciellt när det kommer till att förvara saker i eller så. “Hade jag bara en garderob till så ordnar det sig, då får jag ordning!” Men den kommer fyllas upp väldigt fort och då behöver en en till, så går det så i klassiskt ekorrhjulsmanér. Så fundera på det innan nästa garderob eller bokhylla sätts in!

Tänk vilka jobbiga problem jag har, känner mig kränkt på något sätt 😉

En annan detalj jag märkt är att besticklådan är ovanligt tung att använda, bra träning för kroppen!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *