Åtta år, fyra månader, tolv dagar.

Så var jag här i Uppsala. Denna stad som ska bli mitt hem under nästkommande 3 nätter.

Resan gick bra, hamnade bredvid en äldre dam som i sina försök till samtal nästan verkade gå in för att få mig att tro att jag skulle missa bytet i Stockholm för ja “tågen är aldrig i tid nu för tiden” o.s.v. Sedan när det visade sig att vi inte skulle bli så försenad utan bara 10 minuter eller så, så va hon tyst ett tag. Då ropade de ut vilket spår tåget mot Uppsala skulle gå från, då gick hon igång igen!

“Jaha, spår 3 alltså, ja men då kan det nog bli lite tajt för dig ändå, det är på gatuplan så då måste du upp hela vägen och ut där vettu, du får nog springa ja det tror jag nog!”

Hennes oro var ogrundad då jag var vid tåget 15 minuter innan det skulle gå. Dock fick det mig lite stressad ändå så jag stannade aldrig och köpte något på vägen som jag kunde knapra på, så hungern rev i min buk! Nu är den dock stillad så ni kan ta det lugnt.

Uppsala alltså. Jag har inte varit här på 8 år, 4 månader och 12 dagar. Då åkte jag hit för att träffa massa personer som jag spelade World of Warcraft med. En sak kan jag säga, de har byggt om lite på 8 år, stationen ser inte alls ut nu som den gjorde då, skandal!

Nu dags för sängen så jag är utvilad när prövningarna börjar i morgon!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.