Sitta stilla

Jag är verkligen inte van vid att sitta stilla och lyssna en hel dag. Vanligtvis så springer jag runt och bär på saker. Men inte nu, nu är det skolbänken som gäller. Förstår inte hur en klarade det i ungdomen, men det är klart att då var en ju van vid det, nu är det döden även om det är intressant.

Givande första dag i alla fall och nu idag blir det en heldag med styckning och på kvällen är det matlagning som gäller. Ska bli skönt att få arbeta lite med kroppen igen efter all denna korvstoppning av information.

Väldigt spridd grupp även fast vi bara är sex personer. Från Åre i Norr till Smålandsstenar i söder.

Hotellet är helt okej om än lite slitet, det märks att det har stått här ett tag om en säger så! Känns som om jag blivit någon form av hotellrecensent nu de senaste veckorna. Får hoppas att jag slipper få alla åkommor han i Oceans Thirteen får, även om jag kanske vill ha det han får för allt lidande 😉

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.