500

Tydligen så blir detta mitt femhundrade inlägg här på bloggen. Det är lite svindlande nästan känner jag, Det har tagit rätt lång tid för mig att samla på mig 500 inlägg i och för sig, men ändå. Här tog jag tiden att kolla när jag postade mitt första inlägg på just denna blogg och det visade sig att det var den 20e Maj 2009. Så yea, det har tagit ett tag.

Men det gör inte så mycket att det tar lite tid, den har legat i dvala ganska länge innan jag satte fart på bloggandet igen nu 2015. De senaste åren har det kanske blivit två, tre inlägg per år, så inte så konstigt att det har tagit sån tid!

Tydligen så skrev jag allt på Engelska när jag började blogga här. Varför vet jag inte, men jag har för mig att jag skrivit i något tidigare inlägg att jag ibland kommer att skriva på Engelska. Får ta tag i det där igen så jag inte tappar allt det där, börjar redan känna att mitt Engelska tal har börjat få lite smällar då jag inte direkt får använda det ofta.

Har en kund på jobbet som kommer in ibland, hon är från USA så då får jag prata lite Engelska, det gillar jag!

Men i alla fall

!!!!!!!!!!111111111111oneoneELEVEN  – FEM HUNDRA INLÄGG WOOOOHOOOOO!!!!!1!!1!!!oneone!1!eleven

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *