6 månader

Första Juli idag, detta betyder att jag lyckats med att blogga en gång om dagen i sex månader. Jag är lite nöjd med mig själv får jag faktiskt säga. Funderar på sätt att ta detta vidare, specifika temadagar kanske? Utöka så det blir mer än en om dagen? Eller så hänger jag bara i och ser hur länge det håller.

Första tanken var att lyckats hålla ut Januari ut, det gick ganska bra, sedan har det rullat. Men nu vet jag inte vart det kommer att sluta! Where will it eeeend?!

Idag tog Simon med mig på en tur till strupen här i Skövde. Strupen är en väg upp på berget som är ganska så brant. Den är 700 meter lång och har en stigning på 80 meter ungefär. Vi körde den fyra gånger och det var tungt så in i kanelen. Det var tur att Simon var där och peppade mig för annars vet jag inte hur det hade gått. Blodsmaken i munnen kom redan vid första varvet. Men skönt var det!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *