Diskad

Det kan vara så att jag har vidrört detta ämne tidigare, detta med att jag hade farhågor om när jag fick nytt porslin i julklapp förra året. Farhågor om att det enbart skulle leda till att det tar längre tid mellan gångerna jag diskar. Istället för att ha 6 st tallrikar så gick jag till 12, samma med besticken.

Kan nog med säkerhet säga att det jag förutspådde besannades. Här om dagen så tog jag tag i det växande diskberget i diskhon och det jag fick se kunde jag ALDRIG HA ANAT! (aha, klickbait, mmmhm!)

12204195_10153322419362989_440504516_o

Här ser ni hur det såg ut efter, 11 st tallrikar så fint diskade. Detta betyder alltså att jag hade en tallrik kvar i skåpet när diskningen skedde. Vad kan jag säga om det? Jo att ibland är jag nog latare än annars.

Ikväll skrällde jag dock ordentligt och diskade rent allt från Enchiladasbonanzan innan det var dags för sängen! Morgondagens Henrik kommer att tacka mig så det skriker om det! Eller så jämnar det ut sig med tanke på att klockan är så mycket och att jag ska upp om inte allt för många timmar.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *