Christine and the Queens

Satt här på min kammare och kollade på The Daily Show with Trevor Noah. Sådär som jag brukar göra. Just denna gång så hade han en grupp där som gäster. Gruppen var Christine and the Queens. De är från Frankrike och gör musik, så som musiker gör.

De hade tydligen släppt en ny skiva och spelade därför upp två låtar från den. Den ena låten fastnade i mitt huvud så det small om det. Jag tyckte helt enkelt att den var mycket fin, vacker och underbar.

Vad gör en då när detta händer? Jo en går till Spotify såklart! Men när jag väl var där så fanns inte låten med! Skivan var inte utgiven på Spotify än, kris, panik och skandal! Jag började genast skriva ett upprört mail till den ansvariga personen i det hela. Kungen alltså, jag antar att det är Kungen som fixar med sånt? Eller som jag brukar kalla honom, Calle-Gurra-SIXTEEEN.

Då jag inte fick något svar av Kungen så fick jag helt enkelt vända mig till nästa plattform för att få in lite musik i mina öron, närmare bestämt youtube! Och där fanns den och min lycka var total!

Detta gör alltså att Er lycka också kommer bli total, för här är låten!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *