Rätt stort hål i marken

Låt oss ta nästa bild i bannersamlingen, det är ändå Lördag så vad skulle kunna passa bättre? Nej precis jag menar det!

Även denna bild är sprungen ur rundturen vi gjorde i USA. På väg norrut igen så skulle vi köra förbi Grand Canyon och kolla in lite tänkte vi, sagt och gjort så åkte vi mot detta stora hål i marken för att se om det var så fräckt som alla säger att det var.

På väg upp så såg vi ingenting häpnadsväckande, inte ens några små hål och funderade på om vi åkt fel, vi hittade en parkering som skulle vara anslutet till en utkiksplats. Var lite tveksamma för vi såg verkligen inget tecken på att håligheten var ens i närheten. Men vi gick ur bilen och traskade en liten bit, förbi ett buskage och när vi tagit oss förbi det så… öppnade sig marken.

Det var faktiskt helt surrealistiskt. En skulle kunna säga att det var ett rätt stort hål i marken.

03

Jag kände mig galet liten när jag stod där och kollade ut över spektaklet, lite sådär att naturen överföll mig och ville visa hur oviktig jag är i den stora bilden av världen och universum, på ett bra sätt, svårt att förklara.

Vem som har tagit bilden är jag lite osäker på, jag tror att det kan vara Madde eller Tobbe medan min syster tar bild på mig med min kamera. För det ser onekligen ut som om jag poserar för en annan bild.

Orsaken till att jag har med bilden är, även här, för att jag gillar den, jag gillar hur perspektivet är och när jag ser den får jag den där litenhetskänslan i kroppen.

Om ni är i trakterna och känner att “nej men vi skippar grand canyon, bättre vi åker vidare och kollar på den där gigantiska kanelbullen istället”, gör inte det, snällt värt varenda sekund!

PS.

Mig veterligen finns det ingen gigantisk kanelbulle i närheten, tog det bara som ett hypotetiskt resmål som kanske skulle kunna finnas. Inte en så dum idé ändå? En gigantisk kanelbulle… får fundera lite på detta.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *