Jubileumsfest

Butiken jag arbetar i firar 30 år nu i veckan. 1985 slog de upp dörrarna och nu såhär 30 år senare så står den kvar, inte så illa ändå.

Cheferna bestämde sig för att stänga butiken tidigt i Lördags så att alla anställda som ville följa med kunde följa med på den jubileumsfest de ordnade. Först var det invigning av nya lokaler som renoverats, våra omklädningsrum, konferensrum och kontor flyttar dig. Därefter vart vi ivägbussade (jag tog bilen och åkte efter), till okänt mål med underhållning och välkänt kök.

Det visade sig vara Knistad Herrgård där det blev 3-rätters och underhållning av Golden Hits on Tour.

En mycket härlig och trevlig tillställning med underbar mat och bra underhållning. Det var bra fart på oss i publiken också och artisterna verkade gilla det.

Hur som helst, när underhållningen var över och de drog vidare så skulle en DJ upp och spela de sista timmarna. Så det blev dans hela kvällen lång vill jag lova!

Det jag blev överraskad av var vilken DJ som kom och spelade. Ingen mindre än DJ Kajdo! Detta säger antagligen ingenting till de flesta av er, men för mig säger det en hel del. DJ Kajdo spelade nämligen på de allra flesta mellan/högstadiedisco som jag var på när det begav sig. Även min syster vittnade om detta så det gör det än mer imponerande då hon är 6 år äldre än mig.

Att han höll igång än gjorde mig paff, tyvärr måste jag väl säga att även om han hållit igång i snart 30 år så har han inte blivit värst mycket bättre, men vem orkade bry sig om det där och då? Ingen, då dansade vi bara!

Allt som allt var det en mycket fin tillställning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *