Kolla taket då!

Dags för ännu en bild som snurrar runt där uppe.

Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt varför jag har med denna då den är rätt så abstrakt egentligen, ser inte riktigt vad det är men ändå antydan av något slags hus. Men jag tror mest jag vill bli påmind om att jag har varit där, för ibland känns det lite overkligt.

Bilden är tagen i Hiroshima, Japan och det är Hiroshima Castle som vi ser lite av. Ett slott som så många andra slott i Japan har gjorts om till ett museum. Där inne kunde en titta på rustningar, hur små hus såg ut och hur Japanerna levde sina liv förr i tiden. Fanns även svärd utställda som var daterade så långt tillbaka som 1500-talet. Nog för att vi har det här i Sverige också men det inger en viss respekt får jag erkänna.

04

Jag och Billy vandrade runt i Hiroshima en hel del, gick vilse mer än en gång men denna kalla dag hittade vi rätt när vi kikade in här.

En väldigt fin liten detalj var att det spelades musik från slottet, ja från högtalare förstås, men ändå. Jag hade sinnesnärvaron att faktiskt filma lite från det så det kan ni få se!

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *