Gå till ditt “Happy-place”

Var på spinning igår, mot slutet så kom där en låt på 8 minuter där vi skulle se en bild av vårt “happy-place”. Där vi känner oss lyckliga, där vi trivs o.s.v.

Jag funderade på om jag hade något sådant ställe och vart det i så fall skulle vara, jag fick tänka ett tag innan jag hittade något. Det som kom fram i mitt huvud var allmänt park-häng, jag har fått för mig att det är där jag är som lugnast och mår bäst.

Det blev lite parkhäng i somras som ni kanske kommer ihåg. I Malmö t.ex. eller här ute på gräsmattan så la jag mig och bara kollade upp i skyn, mycket avslappnande.

En annan gång var när jag och Jason var i London. Det var Oktober och riktigt varmt, vi gick till en park och satte oss ner och reste oss inte upp på ett bra tag. Satt/låg där, kollade på folk, snackade skit och hade det gött.

Platsen jag gick till igår var ett annat parkhäng. Ett parkhäng som var i Vancouver 2011. Jag och Sten gick till Stanley Park för att de hade någon form av festival där, tror de firade Vancouvers födelsedag. Efter att ha spatserat omkring ett tag så hittade vi en grässlänt som var precis vid en scen. Vi lade oss ner och lyssnade på musiken. På just denna scen så var det Raggae som spelades.

Jag filmade till och med lite från det. Riktigt avslappnat och gött hade vi det vill jag lova. Det var dit jag cyklade igår.

När vi väl låg där och tittade upp mot himmeln så flög där förbi en ballong också, det vart väldigt fint på något vis.

IMG_1509

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *