Återuppliva gamla träningsmetoder

Jag fick lite feeling idag. Efter att ha härjat i vardagsrummet ett tag så kände jag att det var dags för lite träning! Vad jag härjade med i vardagsrummet? Jo jag möblerade om lite, modifierade en bokhylla lite och sådär för att förbereda soffans ankomst. Jag kände att det var lika bra att få det gjort så fort som möjligt så jag slipper tänka på att göra det när väl soffan är här.

I alla fall så kollade jag upp vad de hade för pass på gymmet denna söndag. Där fick jag se att de hade en Step-up-klass! Jag har inte varit på någon sådan sedan 2010 tror jag, och varför vet jag inte för jag kommer ihåg att jag tyckte det var riktigt roligt. Koreografi fast lite er baserat runt en bräda, så det passar mig som handen i handsken!

För er som inte har en aning om hur Step-up funkar så hittade jag ett litet klipp, så kan ni föreställa mig hoppandes runt sådär på en bräda.

Det är ett riktigt härligt sätt att träna på, en tar ut sig så enormt på det, hjärtat pumpar på så det försöker ta sig ur kroppen.

Dagens tips är att våga utmana sig själv och prova på detta. Det underlättar helt klart om en har lite taktkänsla o.s.v. Men har en det så blir det fantastiskt kul!

Nu kommer jag somna så gött så gött!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *