Tio i Tolv!

Ännu en goding från högstadiet kommer här. I mitt sinne så var det lite två läger på högstadiet, antingen gillade en The Prodigy eller så gillade en Scooter. Eftersom så många gillade The Prodigy så tog jag andra vägen och började lyssna som fanken på Scooter. Hade alla skivor med dem!

Vill även tillägga att jag lyssnade en hel jäkla del på Prodigy också, men det var ändå ett litet ställningstagande jag gjorde, kom det en fråga där de ställdes mot varandra så valde jag Scooter. Fråga mig inte hur det kommer sig att de ens skulle ställts mot varandra då de är två helt olika genrer, men då var det viktigt!

Så kom igen nu RAVERS OF THE UNIVERSE, det är ju ni som KEEP THE SPIRIT ALIVE

Scooter – Move Your Ass!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *