Årspremiär för Spinning

Så var den gjord. Premiären för mitt spinninginstruerande detta år.

Jag var faktiskt lite nervös över detta, för det är så mycket nytt folk nu på gymmet så en vill ju göra ett bra intryck. Sedan så körde jag ett nytt pass också så det var ännu en orsak för lite oro. Eller ja, inte så mycket orsak för oro, men det är alltid spännande att se hur ett nytt pass tas emot.

Allt gick bra! Vart lite stressigt i början då det var ett nollbyte, så in i hettan och härja runt lite!

Passet togs emot bra, många kom fram och tyckte det var bra med bra musik, en kom fram och tyckte att musiken var värdelös. Men det är lite så det är känner jag, alla kan inte gilla det, och gillar de inte musiken jag kör så får de helt enkelt gå på någon annans pass.

En kan inte vara alla till lags alltid, så är det bara, och jag har nog blivit mer och mer tillfreds med detta. Men det är något jag kommer kunna lägga ner mycket tid på att skriva om så jag tar det en annan dag.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *