Indiana Jones

Jag läste nånstans att det planeras en ny Indiana Jones-film. Jag vet inte riktigt hur jag känner för detta.

Den senaste filmen som gjordes lämnade rätt mycket att önska, lite som när de gjorde Star WArs EP 1, 2 och 3. Men å andra sidan kommer väl inte George Lucas ha så mycket med den nya filmen att göra så då kanske det blir ett lyft.

Det jag funderade på var vem som kommer spela Indiana Jones, för jag antar att det inte kommer vara Harrison Ford, han är väl närmare döden än något annat just nu känns det som. Och det baserar jag inte på något mer än att han är gammal som gatan är lång.

När jag nu fastslagit att Ford kommer att trilla av pinn innan denna film blir av och att de behöver göra en föryngring av Jones för att kunna fortsätta hela grejen. Här fick jag feeling, en känsla som jag inte riktigt kan slå bort. Känslan är vem som kommer spela den nya Indiana. På ett sätt är det ett perfekt val, men på ett annat är det ett tråkigt val. För han är verkligen med i allt nu för tiden.

Chris Pratt

Ni vet, han från Guardians of the Galaxy och Jurassic World. Jag tror att han skulle passa perfekt som en ny Indiana Jones.

När jag gör en snabb googling på det så verkar det som om jag inte direkt är ensam i världen med denna teori, så vem vet, kanske kommer det!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *