Ymseborg, denna borg av Ymsen!

Detta kort tog jag ganska kort efter att jag skaffat min kamera 2012. Jag gav mig ut till Ymseborg som ligger strax bredvid sjön Ymsen. Ymsen ligger mellan Töreboda och Mariestad i Västergötland.

Jag gillade krispigheten på dagen, frosten och hur stilla och vackert allt var. Jag kommer inte riktigt ihåg vilken tid på dygnet jag var där men fint var det

13

Det har legat en bosättning där vid Ymseborg för längesedan. Stället verkar ha ridit lite på den där ARN-crazen som var när filmerna kom, för det finns en skylt med information i närheten där det står “I Arns fotspår”, så kan en ringa till ett nummer och det läses upp nån historia där. Jag har aldrig ringt men nån gång kanske!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *