Jag fick ett ryck

Kom hem från jobbet, var trött och slut. Huvudvärken knackade på dörren, klockan var 18.30.

Kollade om gymmet hade något spinningpass i morgon på morgonen eller om jag kunde gå dit och köra lite. Det var ledigt, gött! Såg även att det fanns plats på spinningpasset idag, vid 19.

Klockan slog 18.40 och suget slog till. Jag känner fan för att spinna vid 19 idag! Eller är jag det? Jag velar lite, 18.45 inser jag att det är NU ELLER ALDRIG, så jag slänger ihop grejerna i en väska, byter om och ger mig iväg.

Inser här att jag kommer bli sen om jag inte lägger på ett extra litet kol, sagt och gjort, joggandet börjar och jag anländer till gymmet 5 minuter innan passet börjar. Hänger av mig ytterkläderna, byter skor och lite sådant och gränslar sedan järnhästen.

60 minuter senare så är jag trött i kroppen och sådär härligt nöjd. Huvudvärken hade till och med avtagit även fast musiken dundrade på som hejsan där inne i salen. Jag bytte om och joggade hem till lägenheten min.

Det blev en fin avslutning på dagen faktiskt, kanske är så Tisdagar ska se ut framöver? Den som lever får se.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *