Gå ut ur ett flygplan

Dags för ännu en banner-bild! Denna gång en högtflygande sådan.

Jag och Sten gjorde en road-trip ner till Seattle för att hoppa fallskärm. Det var något av det fräckaste jag upplevt. Fast jag förstod det inte riktigt förrän efteråt.

18

Ett tips är helt klart att om det finns möjlighet att få det filmat, betala de extra kronorna för att få det. För det är när du ser det på film som du förstår att det har hänt. Fick nästan mer sug i magen när jag kollade på filmen än när jag hoppade!

Det var helt fantastiskt och jag skulle göra om det när som helst! Och hur många gånger som helst!

Kommer faktiskt inte ihåg så mycket av det! Jag tror att jag bara var så fokuserad på vad det var som skulle hända att jag inte lyckades registrera alla smådetaljer. Så som vad jag säger när han frågar mig saker…

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *