Möt dina rädslor

Ibland behöver en möta sina rädslor tänker jag. Jag gjorde det idag, jag gick och simmade.

Det är extremt sällan som jag rör mig i badhus då jag är lite för medveten om att min kroppsform skiljer sig från normen. Det stör mig så sjukt mycket att jag ens bryr mig om det, men det gör jag. När jag glider in i avklädda rum så blir jag smärtsamt medveten om min stora kroppshydda och enligt mig så blir jag uttittad.

Jag försöker intala mig att det bara är inbillning, men det är svårt. Jag försöker resonera som så att alla andra lär ha nog med skit att tänka på än att titta på mig med avsky, men det är svårt.

Naturligtvis har allt att göra med att jag själv inte trivs som jag är, och det är ett problem i sig. Det största problemet är att jag vet om det, känner det, men inte gör något åt det. Det får mig att bli galet frustrerad. Vilket också är paradoxalt, för då är det bara att göra något åt det! Men… Ja… Vafan.

Jag utmanade min rädsla idag dock, jag gick till badhushelvetet, jag köpte inträdet och spatserade in i djävulskapet. Jag bytte om och gick till bassängjäveln och fan så gött det var att simma igen. Att bada. Jag älskar att bada.

När jag var liten kunde en inte få ur mig ur bassängen. Jag kunde vara där i timmar. Jag älskade att dyka, det bästa som fanns var att slänga ner gummiringar på botten där det var 3 meter djupt. Simma ner och plocka upp så många det bara gick och sedan komma upp igen. Eller simma under vattnet fram och tillbaka på bredden, bassängen var 8 meter bred. Så fick en se hur många varv en kom.

Jag ska dit igen och simma. För det var fantastiskt.

Något annat som var fantastiskt var systemet med skåpen. Värsta nymodigheterna verkligen. När jag skulle dit tänkte jag att… Om jag tar med ett hänglås, en 10-krona, en 5-krona och en 1-krona så är jag helgarderad. För då kan jag tackla alla skåp som finns! Men så fick jag en tagg som jag kunde låsa skåpet med. Helt fantastiskt, jag är såld. Jag vill ha en sån till min dörr!

Så utmana era rädslor, det är så jävla värt det!

PS.

Satan så jobbigt det var att simma när en inte gjort det på ett tag (läs år), det kommer kännas i morgon!

DS.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *