Fick en nostalgikick!

Satt och samtalade lite med Spijk, vi kom in på en tv-program-idé, det hela slutade med att jag fick en känsla av att Erikshjälpen här över gatan lite såg ut som världen i en tv-serie jag kommer ihåg från min ungdom.

Tv-serien handlade om en kille som hamnade i koma och försökte ta sig tillbaka till medvetandet genom att ta sig igenom en värld inne i sitt huvud. Detta program gick under sommarlovsmorgon tror jag, jag kan väl ha varit 10, 11 år nånstans?

Började leta och tillslut fann jag vad programmet hette! Och när introt kom igång så fick jag en sån nostalgikick att jag höll på att ramla ur stolen.

The Odyssey eller som den svenska titeln är: Resa i det okända.

Nu blev jag väldigt sugen på att försöka få tag på hela tv-serien och se den, för jag fick aldrig reda på hur den slutade!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *