Game of Thrones

Snart är det, om jag inte missminner mig, dags för en ny säsong av Game of Thrones. Spännande!

Såg precis sista avsnittet ur säsong 5 för att friska upp minnet lite, insåg senare att det inte hade behövts egentligen då jag kom ihåg allt. Men jag måste faktiskt säga att den är väldigt välgjord. Ska bli kul att se vart de tar tv-serien.

Jag väntar med spänning på nästa bok också, har ingen aning om när den ska komma ut så väntan kan bli lång. Skönt att tv-serien och böckerna kommer gå från varandra mer och mer nu, då blir det dubbelt upp av awesome! Även om jag inte var ett jättefan av den senaste boken.

Nu är det dock sömn som gäller, och för en gångs skull tänkte jag inte gå upp 04.45 i morgon. I morgon blir det nog närmare 09.00!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *