“Kör inte du spinning?”

Var på jobbet, stod där och packade upp varor då jag ser hur en kille kollar på mig, jag kollar tillbaka och nickar lite. Han nickar tillbaka och vänder sig om för att gå vidare men ångrar sig, han vänder sig om och…

“Jag måste fråga, visst är det du som kör spinning?” frågar han

Jag svarar att: “Ja det gör jag!”

Han fortsätter: “Jag tänkte väl att det var du! Kör du något nu?”

Jag informerar att: “Nej inte just nu och har inte gjort på ett tag, hurså?”

“Ah vad synd, nej jag tyckte bara att du var bra, har aldrig varit så trött som på ditt pass!” säger han.

Jag svarar lite pafft: “Åhå, kul att höra! Men nej just nu kör jag inget, får se om det blir lite senare”

Han svarar: “Ja det hoppas jag!”

Sedan går han därifrån. Jag blev glad för detta! Det är andra gången på 2 månader som någon undrar om jag fortfarande kör spinning. Första gången var det en kvinna som jag vet gick på mina pass back in the day (2010). Hon funderade på att sätta igång igen och undrade om jag fortfarande körde. Och nu kommer denna killen och tycker att jag gjorde ett bra jobb. Bättre sätt att få en självförtroendeboost är nog svårt att hitta faktiskt!

Gjorde mig nästan lite sugen på att dra igång igen!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *