Fem en fredag!

Tydligen är det så att det är fem en fredag. Här är jag ett par dagar sen på bollen men vad gör väl det? Bättre sent än aldrig som folk brukar säga.

Frågorna hittar ni hos: ElisaMatilda

 1. När var första gången du gick på bio?
  Mitt första riktiga biominne var när jag och pappa gick till Röda Kvarn i Töreboda för att se Jönssonligan på Mallorca. Den släpptes 1989 så jag antar att det var 1990 som det hände. 1990 var jag 8 år gammal! Kommer ihåg hur jag häpnade över bergsklättringsscenen och luftballongen!
 2. När var första gången du gick på zoo?
  Oj, här har jag faktiskt ingen aning. Jag har något vagt minne av att vi var på ett zoo någonstans i Europa när jag var liten, kanske i Tyskland? Antagligen var jag på Borås djurpark eller Kålmården när jag var liten men inget direkt minne av det. Låt oss säga att det var tidigt 90-tal?
 3. När var första gången du köpte en cd-skiva?
  Detta minns jag mycket väl! Dangerous med Michael Jackson! Vilket året var är mycket oklart men någon gång mellan 1992-1994 gissar jag på!
 4. När var första gången du åkte skidor?
  Längdskidor åkte jag i trädgården när jag var liten, säg 4, 5 år kanske? Slalom åkte jag första gången 2010, alltså vid 28 års ålder, och jag älskade det! Längtar efter det varje år men tar mig aldrig tiden att åka iväg, det får bli om några år när Carl-Alfred blivit lite större tänker jag!
 5. När var första gången du använde internet?
  I högstadiet vill jag säga, hade en kompis som hette Emil som hade internet hemma tidigt. Sedan så var det i skolan och på biblioteket. Kommer väl ihåg att jag och min syster var på biblioteket i Töreboda och gjorde min första epost! Japp jag har kvar den än idag, den har aldrig blivit hackad och den har ett otroligt säkert lösenord som innehåller 4 bokstäver och är ett ord 😀

One thought on “Fem en fredag!

 1. Pingback: [BLOCKED BY STBV] Fem en fredag v. 14: Artigheter - elisamatilda.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *