En trött hamburgare

Det blev hamburgare till kvällsmat idag. Stekte på dom och började rodda ihop bröden.

Tillbehören skars upp, klet kletades på, allt slogs ihop och sedan lades locket på. Så tittade jag på hamburgarna och bara “Gud vad fattigt det där såg ut då”, sen tittade jag mot spisen och insåg att själva burgarna låg kvar i stekpannan. Det blev en helt annan känsla på maten efter att de också hamnat i bröden kan jag säga.

Under tiden som jag tillagade maten så sprang HV runt mina fötter och tiggde mat. Men han ville varken ha lök, eller gurka den lilla rackaren. Det visade sig sen att hans matskål var tom, så det kanske inte var så konstigt ändå…

Harry-Victor som liten kattunge 2017

Hittade denna bild när jag letade igenom alla mina mappar. Tycker att den är så himla söt. Jag var inte särskilt glad på HV efter att jag tagit fotot. Men söt är han. Ganska hissnande att han fyllde 5 i år. Tiden går!

Fridens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *