Oh Canadaaaa…

Dear Mr Davidsson,
Your application to work in Canada under the International Experience Canada has been approved and your details have been forwarded to Canadian ports-of-entry. You may now travel to Canada.
Tror inte jag har skrivit något om detta i bloggen innan. Har nog väntat med att skriva något om det tills dess att det var klart att det blev av. Och nu verkar det bli av mer än någonsin då jag har fått ett arbetsvisum till Kanada. Så jag kommer lämna trygga Sverige och bosätta mig i Vancouver i ett år där jag ska arbeta med något. Ett äventyr som jag tror kommer bli otroligt roligt!
Men måste säga att nervositeten verkligen satte fart nu när jag fick visumet. Det blev helt plötsligt på riktigt! Spännande! Åker i slutet av Augusti i år och kommer hem någon gång på sommaren nästa år om allt går som det ska 🙂

3 thoughts on “Oh Canadaaaa…

  1. Fy fan vad härligt!
    Förväntar mig mer kontinuerlig uppdatering av bloggen under kanadavistelsen;) Ska bli spännande att följa!
    Får du jobb som diskare och behöver tips så säg till;)

  2. Jag hade tänkt försöka hålla den mer uppdaterad då ja :D. Och ja det är verkligen härligt! 🙂

  3. GRATTIS!!! Kanada är ett skönt land (så länge man håller sig borta från de fransk-talande områdena). Du bara MÅSTE besöka Tadoussac och titta på valar. (Jag fick se en blåval i det fria där. *burr*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *