Midsommar!

Tillbringade midsommar tillsammans med Thomas och Sandra uppe i Norberg i Västmanland! Andra året jag är där uppe över midsommar och det var lika idylliskt som det var förra gången. Fast lite mera mygg i år! Hade shorts på mig första kvällen och efter att ha fått ett 15tal myggbett så blev det jeans hela helgen. Så feg är jag ;).

Mycket trevligt var det med massor av mat och trevligt sällskap och härliga vyer att se ut över! Dessutom lyckades jag vara otroligt kreativ med maten under midsommarafton! Check this out!

Brödgubbe

Brödgubbe

En tvåtandad brödgubbe med potatissallad som ögon! Otroligt fin tyckte jag att han blev 😉

Vi åkte upp till Klackberg som det hette och kikade på lite gruvor. Tyvärr så var det lite för mörkt för att man skulle kunna uppskatta gruvhålen till fullo! Men man fick sig lite fin utsikt på väg upp

Norberg sett från Klackberg

Norberg sett från Klackberg

Vi for runt och hälsade på lite släktingar och vänner till Thomas och Sandra. Vi var iväg en sväng till Virsbo och hälsade på en av Thomas systrar med familj. Otroligt fint läge deras hus har och här är lite utsikt från deras altan. Tycker det är så härligt! 🙂

Sjöutsikt!

Sjöutsikt!

Det var en härlig helg allt som allt! Mysigt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *