Vardagsmys vid kanalen.

Man blir lätt hemmablind måste jag säga. Det är så synd att man inte tar tid att uppskatta all denna skönhet som befinner sig på så pass nära håll ändå!

När jag kom hem från jobbet idag så var vädret underbart skönt. Så pass skönt att jag inte kunde med att sätta mig inne hela dagen, jag var tvungen att ta mig ut i naturen! Som tur var så var även min far hemma så jag kunde släpa med honom. Det hela slutade med en liten cykeltur till Hajstorp där pappa bjöd mig på glass!

Så där stog vi och åt glass å göttade oss i solskenet samtidigt som båtägare slussade sig upp genom kanalen. Avstånden tickar ju på ganska fort när man cyklar och det tog inte lång stund att cykla den milen som det är ToR mellan Töreboda – Hajstorp :).

Hajstorp

Hajstorp

Vackert så det förslår 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *