En månad…

Jag har nu varit i Kanada i 4 veckor, eller en månad om ni så vill. Tror jag med säkerhet kan säga att jag aldrig varit utanför sverige så här länge i hela mitt liv… Eller vänta, jag vet inte riktigt hur långa våra semestrar i Italien var när jag var liten… Men tror inte de kan ha varit längre än 3 veckor totalt, vi åkte ju ändå bil ner och upp igen. Jaja, jag säger att det är det längsta jag varit utanför sverige så får det vara det också!

Det börjar kännas ganska vardag att vara här i Vancouver nu, jag går runt på gatorna och hittar relativt bra utan att behöva stå och läsa på gatskyltar konstant, känner igen mig på hur husen ser ut och diverse andra riktmärken jag använder mig av. Har naturligtvis inte memorerat hela gatnätet men jag vet alltid vilket håll jag ska åt och jag vet vad de stora gatorna heter och åt vilket håll de går så när jag väl stöter på en av dom så har jag rätt bra koll på vart jag är. Vilket är otroligt skönt!

Jag har snart varit på jobbet i 3 veckor och jag tycker att det flyter på bra. Tänkte höra med mina arbetskamrater nästa vecka om hur de tycker att det går för mig eller om jag måste börja göra något annorlunda eller skärpa till mig på något sätt. Tror det var nån utvärdering på gång efter första månaden. Men jag är inte säker, så vi får se helt enkelt.

Jag trivs i lägenheten och den känns mer hemtrevlig nu än vad den gjorde när jag först kom in hit. Men det är väl mest för att jag har placerat ut min skit lite varstans i rummet!

Jag vet inte om ni har märkt det men det blev lite som jag förutspådde när jag var på vandrarhemmet. Ju mer jag har att göra på dagarna desto mindre hinner jag uppdatera bloggen med texter och filmer. Jag har t.ex. inte skrivit ett ord på min Yuriberättelse på över en vecka. SKANDAL!

Nej nu ska jag ta och göra mig redo för jobbet! Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *