Spinning och mat

I tisdags så drog jag mig iväg till gymmet för att vara med på ett spinningpass. Det hette ENDURANCE och det var DAVE som skulle vara instruktör. Eftersom jag har haft 2 dåliga erfarenheter av spinning på gymmet och 1 bra så höll jag tummarna för att detta också skulle vara ett bra pass. Och mina förhoppningar besannades verkligen! Det var ett riktigt bra pass och det enda jag kan “klaga” på är väl att även han bad en att knäppa loss ena foten och bara trampa med ena benet under 3 minuter med lite motståndsökningar o.s..v Men men om man bortser från det så var det sjukt bra!

Jag stannade kvar efter och snackade lite med honom och sa att det var ett av de bättre passen jag varit på och vi började prata lite instruerande och jag berättade hur vi körde i Sverige och på vilket sätt det skilde sig och inte, samt att jag var instruktör där. Så det var trevligt, det är han som kör nu på lördag också så jag tänkte faktiskt dra dit och köra en sväng! Han sa även att det var några stycken som brukade samlas efter spinningen på tisdagen för att gå ut och ta en öl, han undrade om jag ville hänga med. Men tyvärr hade jag annat på schemat i tisdags men sa att jag gärna hängde med nästa tisdag! Så det ska bli kul.

Det var dags att laga mat idag eftersom mina matlådor på något magiskt sätt har tagit slut! Så jag gick in till affären och vandrade runt för att hitta på något att laga till… Det blev inte köttfärsås och spagetti denna gång! Men nästan, det blev chili con carne och ris ;). Men den blev riktigt god måste jag säga! Jag hade i nötfärs, bönor i tomatsås, krossade tomater kryddade med vitlök, oregano, basilika, salt, peppar, cayennepeppar, massor med chilikrydda, paprika och lök. Blev smarrigt så in i norden så nu väntar 4 matlådor i frysen/kylen på att bli uppätna, NOMNOMNOM, eller ha inte själva lådorna då utan maten i lådorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *