Födelsedagen.

I onsdags var det ju dags för den dagen varje år då jag blir ett år äldre. Så jag fyllde mina 28 år denna dag och tog dagen för en helt vanlig dag. Vilket det var men med några små överaskningar!

Jag gick ut och käkade lunch med Johan denna dag så jag ville “lyxa” till det lite och inte äta matlåda på denna dödens dag. Dödens dag? Ja jag kommer ju ett år närmare döden… 😉 Iaf så åt vi och åt och åt, efter det gick jag upp till kontoret igen och satte mig i 2 minuter, Dave frågar om jag vill hänga med till fiket och köpa kaffe/varm choklad? ABSOLUT säger jag och hänger med, köper mig lite choklad och en kaka, vi går upp till kontoret igen. JAg börjar dricka lite choklad och äta lite kaka… Så märker jag hur alla försvinner ut från kontoret och in i köket, tänker inte så mycket mer på det utan fortsätter jobba. Will kommer ut och ber mig komma med till köket lite. Jag gör som han säger och beger mig mot köket…

Där möts jag av alla mina arbetskamrater som står och sjunger Happy Birthday till mig :). Så fick jag ett fint kort där alla hade skrivit små kommentarer på och så bjöd de på massa munkar! Jag hade på känn att något sådant skulle hända då jag varit med och gjort det för andra på kontoret, men jag trodde inte jag skulle bli så glad som jag faktiskt blev :).

Sedan när jag kom hem så hade Alicia köpt en liten bakelse till mig! Så det blev mycket sötsaker och så denna dag men det var jag värd tyckte jag!

Sen så fick jag även en jättestor klubba av Josefin, Josef och Moa igår som present! Vi hade mysfredag med tacos! Tyvärr kunde inte Josefin deltaga då hon inte mådde bra, men vi andra åt så in i helvete! Johan och en tjej från hans skola var med också, Alexa!

Jag vill passa på och tacka för alla gratulationer jag fick! TACKTACKTACK, det värmer en gamlings hjärta 🙂

Allt som allt en mycket lyckad dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.