SEATTLE!

Det var ju faktiskt förra helgen som jag var iväg till Seattle och sprang runt lite! Och det är först nu som inlägget om det kommer up, VAD ÄR DET SOM HÄNDER?! Helt ärligt så vet jag inte, men bättre sent än aldrig är min melodi ;). Så här kommer det en liten beskrivning av denna otroligt härliga resa!

OJ jag hittade en ny funktion i bloggen, det var ju roligt… ett galleri! och här i mitt galleri finns det inga galler i.. Där är man… nej jag kan inte forsätta, jag mår alltid dåligt när jag sjunger på robert rimbergs låtar. Nej men ärligt, klickar ni på galleriet så får ni upp bilder och en liten bildtext till varje bild!

Planen var i alla fall att lämna på lördagen och komma hem på söndagen. Lördagen skulle tillbringas på ett outlet där det skulle handlas så in i HELVETE. Vilket det gjordes också! Var riktigt nära att jag köpte mig en ny skinnjacka men alla var så jäkla korta så jag struntade i det tillslut. Johan köpte sig en ny skinnpaj som var ruskigt fin dock! Grattis till Johan! Själv blev det 1 skjorta, 2 luvtröjor, 1 sportjacka, 1 tröja, 1 par tofflor. Och allt detta för under 1000lappen, så lite nöjd är jag ändå!

När vi kommit därifrån så var det full fart hem till Thomas föräldrar där vi skulle tillbringa natten, och inte nog med det, vi fick en jäkligt god middag också, 3-rätters! Med jäkligt god mat och trevligt umgänge så somnade man gott uppe på vinden. Huset var GIGANTISKT och på vinden lät det mycket underligt titt som tätt. Men som en riktig man så somnade jag ändå utan att bli rädd för några spöken. Så är det!

Söndagen började med att kolla på fotboll med Thomas föräldrar, Liverpool – Chelsea. Liverpool vann välförtjänt! Efter det blev det frukost och sedan iväg för att hitta THE NEEDLE samt massa Twin Peaksgrejer. Eleonor är såndär galen Twin Peaksfan vilket visade sig tydligt under denna Söndag.

Efter en god lunch med sjuuukt flottiga pommes från cafét i Twin Peaks som har en “Damn good cup of coffee” och en berömd körsbärspaj så gav vi oss iväg för att jaga fler ställen där de spelat in scener från serien. Mycket kompetent! När vi var vid vattenfallet så noterade jag efter lite iaktagande att ställen som dessa måste vara de platser på jorden där flest fejkade leenden görs varje dag. Alla ska ha en bild på sig och det som är så fint i bakgrunden och så ska de le sitt allra finaste leende! Men det blir ju aldrig äkta… Så jag och Johan var också tvugna att le lite fejkat. DET ÄR VI MOT ETABLISSEMANGET!

Det blev väl 4, 5 stopp eller något sådant innan vi vände bilen mot norr och körde hem till Vancouver igen. En sak jag reflekterade över på vägen hem var hur otroligt mycket bilar det rullar runt på vägarna. Trafikflödet stannade aldrig i stort sett och det var på 2 timmar. Helt galet… Men inte nog med det, vi hade även minst 1 timma i bilkö när vi skulle in i Kanada igen. En timma som vi roade oss med att rimma, härlig liten billek :D.

Jag höll ju på att glömma att vi fick vänta i minst 1 timma på väg in till USA också, dessutom glida in i en byggnad där och lämna fingeravtryck och få vårt kort taget. Inte illa att bli fotograferad sådär på en lördag :).

Allt som allt en mycket trevlig helg med mycket skratt och trevligt umgänge! Men jag måste till Seattle igen, vill se lite mer av själva staden och lite mindre av Twin Peaks 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *