When it rains,

it pours!

Fick precis reda på att jag ska ut och dansa lite den 11e December!

Mark Knight

Mark Knight

Mr. Mark Knight kommer och spelar här i Vancouver och det kan jag VERKLIGEN inte missa! Började lyssna på Mark Knight 2008 när jag och Jason var iväg till London för en liten weekend med utgång, då headlineade Mark Knight på Fabric och det var mycket kompetent!

Detta ser jag verkligen fram emot 😀

2 thoughts on “When it rains,

  1. Haha, var det så? Spelade han på ministry? Vem var det som körde på Fabric då? Hade för mig att det var på Fabric.. Men du har rätt nu när jag tänker efter! Var väl Craig Richards som spelade på Fabric, konstigt =D

    Jag ska försöka få med mig kameran 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *