Tvättbjörnen sover inte alls!

Så jag håller på att tvätta lite såhär på kvällskvisten. Jag i min enfald trodde inte att det skulle vara så hård åtgång på maskinerna vid 22-tiden en söndagskväll. Tydligen hade jag otroligt fel och det finns inte en enda tumlare ledig så jag får snällt sitta här och vänta tills det blir nån ledig så jag kan stoppa in tvätten som jag har! Som tur är så har HBO precis släppt första avsnittet av Game of Thrones som jag har väntat på så det blir rätt så lätt att vänta :).

På vägen tillbaka från tvättstugan så hörde jag något som rörde sig, jag tittade mig omkring lite och vet inte riktigt vad jag förväntade mig att få syn på, en coyote tänkte jag väl först för en sådan har jag sett tidigare. Men det var faktiskt en tvättbjörn som hängde lite i en buske där. Så jag snabbade mig in till lägenheten och hämtade min kamera för att kunna knäppa ett kort eller två!

När jag kom tillbaka så hade den dock flyttat på sig så jag fick leta lite innan jag hittade tvättbjörnen i en annan buske, men när jag väl hittat den så fick jag mig allt en liten bild! National Geographics nästa! 😉

Tvättbjörn

Tvättbjörn

Klicka på bilden för att få en större version. Så nu har man sett en tvättbjörn också, inte så illa pinkat det inte!

Idag var ju även THE SUN RUN här i Vancouver, ett lopp på 10km som ungefär 50.000 personer deltar i varje år. Jag deltog inte men jag gick allt dit för att se what all the fuzz was about så att säga. Det kommer lite bilder i morgon :).

Nu ska jag pallra mig bort till tvättstugan igen! Tjingeling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *