Tintin!

Var iväg på bio här om veckan och såg Tintin ( http://www.imdb.com/title/tt0983193/ ) i 3D, den Engelska versionen. Jag tyckte att filmen var riktigt bra och jag skrattade gott under tiden som jag satt där i salongen. Mycket referenser till de gamla böckerna/filmerna och rösterna var också riktigt bra. Stundtals glömde man bort att det var animerat, dock tycker jag att hela den är 3D-grejen är lite väl överskattad och jag hade faktiskt hellre sett den utan.

Mitt största problem med det är att färgerna blir så himla dassiga av glasögonen och jag får helt enkelt inte ut tillräckligt av “3D-effekterna” för att det ska vara värt uppoffringen och den prisökningen som 3D-grejen ger..

Jag kan verkligen rekommendera filmen, jag hade kul när jag såg den och det är faktiskt det som är huvudsaken när man går ut och betalar pengar för att ha en trevlig kväll! Har ni möjlighet så gå och se den på bio då jag tror att den gör sig bäst på bio 🙂

Henriks betyg: 4 av 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *