Fotbollsincidenten.

Jag kom precis att tänka på en sak som hände i Kanada i våras någon gång. Jag har tänkt skriva om det massa gånger men har alltid glömt av det när jag väl satt mig vid datorn. Men just nu så dök minnet upp och när jag ändå hade rutan öppnad så varför inte skriva om det? Man kan väl kanske tänka att om jag glömt det så många gånger så var det väl inte så hemskt viktigt att skriva om. Å andra sidan så är ju inte allt man glömmer oviktigt, igår glömde jag köpa Saffran t.ex!

I alla fall så var jag ute och sprang en runda och hade det gött, det var inte samma tillfälle som en äldre herre sa till mig “TRAIN HARD, WIN EASY” utan en annan gång, det var dock awesome och jag har skrivit om det innan :D. MEN jag tror jag hade sprungit nånstans mellan 5 och 8 kilometer, jag är på väg hem till lägenheten igen och jag svänger in på området. Jag hör hur barn leker på gården utanför och helt plötsligt så materialiserar sig en fotboll från ingenstans. Den studsar ut från gården och är på väg mot den stora vägen som ligger precis utanför. Men där kom jag springande i full karriär och hade precis svängt upp så jag mötte bollen! What is a man to do?! Jo det är klart att jag räddar dagen och sparkar till bolljäkeln så att den inte ger sig ut på vägen. Precis efter att jag sparkat till den så dyker det upp en unge bakom hörnet och han får bollen RAKT I ANSIKTET! Eller nej vänta, nej det där var ljug, men han fångade bollen och tittade storögt på mig, vände sig om och skrek till sin kompis “YOU WILL NEVER BELIEVE WHAT HAPPENED!” Jag fortsatte springa de 10 metrarna som var kvar till min dörr som om inget hade hänt fast med ett stort leende på läpparna :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *