Lördagshäng

Vaknade upp denna Lördag och kände “Åh vad skönt att det är Söndag!” sedan insåg jag att det bara var Lördag och att jag var tvungen att gå upp och åka iväg till jobbet :D. Vissa dagar är det segare att gå upp än andra, varför vet jag inte men så är det!

Jobbet gick bra och inga konstigheter hände, det rullade på fint helt enkelt. Efter jobbet blev det en tur till Skövde för att hälsa på Tobbe å Madde, mycket trevligt! Blev fika å fika å film å promenad å härligt Lördagsmys helt enkelt. Nöjd med dagen? Oh yes!

På väg hem så kom jag ihåg en annan kväll när jag åkte in till Skövde… Jag var lite stressad och körde kanske lite över hastigheten, det låg en Volvo 745a framför mig som jag körde om. Döm om min förvåning när samma Volvo verkligen följer efter mig, inget avstånd alls utan slickar mig utan någon som helst skam i kroppen. Strax därefter så kör han om, en riktig vansinnesomkörning i en kurva för att sedan dra på. Jag bara satt och stirrade på tuffingen, skakade på huvudet och log stort. Jag trodde knappt sådant folk fanns :D. Jag hade roligt åt det i alla fall!

Anyhow. Väl hos Tobbe å Madde så fick jag äntligen kopierat bilderna från resan, så nu ska det allt bli lite gallring och förhoppningsvis kommer jag att lägga upp ett gäng här. När vågar jag inte ens försöka säga, för så blir ni bara besvikna när det drar ut på tiden. Men nu har jag i alla fall bilderna, så ett steg närmare målet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *