Flytt på gång och egenträning.

Det är dags för mig att lämna Töreboda ännu en gång. Jag har letat runt efter en lägenhet i Mariestad ett tag och nu dök en upp som jag fick, så det blir helt enkelt flytt in till Mariestad i slutet av Februari.

Det ska bli otroligt skönt att ha något eget igen samt att slippa pendla till jobbet. Jag ska bo på Södra Vägen så det är ungefär 2km till jobbet därifrån så antingen blir det en liten promenad eller så tar jag och skaffar mig en cykel så att jag kan cykla dit. Oavsett så kommer det bli ruskigt skönt :).

Nu är jag i full gång med att packa, packar ner alla saker som jag inte kommer använda den närmsta månaden så att det är gjort. Skönt att ta det lite i etapper så man slipper att tokpacka allt på en gång när det väl är dags. Ger mig även tid att reflektera över vilka saker jag behöver och vilka saker jag inte behöver. Är det en sak jag lärt mig i Kanada så är det att slänga skit jag inte använder! Ska bara lyckas överföra denna nya egenskap till grejer jag samlat på mig under åren, får se hur det går.

Jul och nyår var lugna tillställningar, jag hade tydligen varit lite snäll förra året då jag fick lite klappar, bland annat ett presentkort som jag köpte mig en kettlebell för. Nyår spenderades med bästeEmelie, Harry Potterkväll och sedan lite ätagottit och kortspelande, väldans trevligt var det :).

Men denna Kettlebell, jag har tränat med den ett par gånget och det känns verkligen i kroppen. Mest har det känts i händerna då jag inte direkt var beredd på den friktionen som bellen skulle skapa av min icketeknik vid svingandet. Har vandrat runt med två stora köttsår på händerna i nån vecka, men de börjar lägga sig nu. Köttsår är väl lite överdrivet kanske men det sved på bra!

Riktigt bra träning är det helt klart och jag håller i med det, sedan om det är nyhetens behag eller något jag kommer fortsätta med får tiden helt enkelt utvisa. Just nu är jag nöjd med det och det är väl lite det som är huvudsaken. Ska ta och köra lite med den om ett litet tag, får se hur händerna reagerar.

Jag börjar nästan bli lite rädd för vad som har hänt med min koncentrationsförmåga, jag verkar hoppa mellan väldigt många olika saker hela tiden, kanske dags att försöka fokusera och göra klart en sak innan man börjar härja med nästa? Så som att faktiskt skriva klart detta istället för att av utan anledning börja kolla aftonbladet, där inget matnyttigt står ändå…

Dags för frukost och träning, ha det fint på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *