Japan – Solen, solen, SOLEN!

Söndag och sista dagen i Kyoto. I morgon blir det en tågfärd mot Tokyo och 4 nätter där innan jag återvänder till Fukuoka för att hänga med Jason och Konomi i ett par dagar innan jag sticker hem. I morgon är det en vecka kvar tills jag sitter på planet. Tiden går verkligen fort.

Idag när jag vaknade så sken solen ute och det gjorde att mitt humör steg ett par grader, det har varit mycket nederbörd här den senaste veckan så att äntligen få se lite blå himmel och slippa släpa runt på ett paraply var riktigt skönt. Dessutom är solen rätt så varm när den ligger på så jag njöt för fulla muggar.

Dagen och vädret till ära så var det massa promenerande och tempeltittande på agendan. Vi gick runt i typ 7 timmar och bara kollade på fina trädgårdar, hus, tempel och andra sevärdheter. Det är riktigt fint men jag måste säga att jag inte är lika imponerad av byggnaderna nu som jag var när jag först kom hit. Inget konstigt med det i och för sig eftersom man vänjer sig. Första gångerna man får syn på byggnaderna så är man eld och lågor, för de är verkligen fina. Nu efter att ha sett många i många olika städer så känns det lite som om man kan det. De är lika fina men jag lägger inte lika mycket tid vid det, då är jag mer imponerad av alla fräcka trädgårdar 🙂

Denna fina dag visade sig också ha ett annat inslag. Kyoto Marathon… Det var sjuukt mycket folk ute på gator och torg kan jag meddela, och vi såg många som såg ruskigt trötta ut efter att de var klara ;). Var synd jag inte visste att det skulle hållas, då hade jag naturligtvis anmält mig och sprungit en runda 😉

Så det var den dagen, massa promenad, mycket tittande, mycket fotograferande och trötta ben såhär på kvällen. Ser fram emot Tokyo nu även om det betyder att resan är på väg mot sitt slut.

Puss på er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.