Vapenlagar

Vapenlagarna i USA är, som de flesta vet, ganska så lösa. Vem som helst kan i stort sett gå in i en vapenaffär och införskaffa sig en puffra att leka med. Eller att ha som “säkerhet”. Det är deras rätt som Amerikaner att glida runt med vapen.

Detta är för en annan helt främmande och inte så lite skrämmande heller. Det känns rent spontant att desto svårare det är att få tag på ett vapen desto mindre chans är det att nån galning glider in på en bio eller liknande och börjar döda folk.

I alla fall så ramlade jag över en stå-upp-grej som handlade om just detta, och jag tyckte att den var väldigt bra, därför vill jag nu dela den med er! Tänk vad snäll jag är!

https://www.youtube.com/watch?v=lL8JEEt2RxI

Jim Jefferies är ganska så grov i mun så är ni väldigt känsliga kanske ni ska undvika att titta på den, men annars så GO FOR IT!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *