Donald Drumph

Jag vet inte hur mycket ni följer valet i USA, men det händer grejer. Donald Trump håller på att vinna republikanernas nominering till presidentkandidat. Vilket är helt jävla galet, för han verkar vara totalt sinnessjuk den mannen. Det är lite som att lyssna på Jimmie Åkesson fast helt utan filter.

Last Week Tonight with John Oliver gjorde en riktigt bra grej med Donald Trump här om veckan, och jag tycker verkligen att den är väl värd att ses.

The Daily Show gjorde också en riktig guldklimp, så jag bjuder på båda!

Först, Last Week Tonight!

Sen, The Daily Show!

Fridens.

Sådär som alla gör

Ja, så stod jag där i hallen och dansade loss framför spegeln. Gjorde mina fräcka moves både med armar och ben. Var en sån där riktigt hipp en. En sådan som stannar upp hela lokalen när dansen sätter igång för att alla andra bara MÅSTE titta när det händer. Ja ni fattar. Sådär stod jag i hallen.

Jag kom närmre och närmre spegeln, sjöng med lite, hade det gött, dansade på. Vad ser jag då? Till min förfäran så har håren mellan ögonbrynen blivit otroligt synliga. Det var som om jag hade ett enda långt ögonbryn och inte två separata! Så kan vi inte ha det. Verkligen inte.

Med bestämda steg stred jag in till toaletten där jag framför spegeln plockade av det värsta där uppe i gränslandet mellan näsan och pannan. någon rim och reson får det vara på denna galenskap, hur skulle det se ut om jag gick runt sådär. Inte bra skulle det se ut, det vill jag lova!

När väl detta var gjort så fortsatte dansandet, och sjungandet, och dansandet. Ja, ni ser själva.

Fridens.

Marble Machine

Såg denna igår, den är fantastisk, vilket jäkla jobb att bygga ihop denna maskin.

Brodern till en kompis har gjort filmen, doch inte gjort maskinen! Men imponerande ändå, och jäklar vad den har spridits snabbt ändå. Har för mig att view-count var nånstans på 34.000 när jag såg den första gången och nu är den uppe på 3.8 miljoner. Helt galet.

Titta och njut mina vänner!

Fridens.

Jag ser inte fram mot morgondagen

Varför? Ja det kan ni i stort sett läsa på gårdagens inlägg. Och jag vet att jag inte får eller borde klaga på detta, och jag ser det inte så mycket som ett klag utan mer som ett informerande. Jag informerar bara, så vänlig är jag.

Jag informerar här med att träningsvärken i morgon kommer ha nått episka proportioner och att jag antagligen måste rulla ur sängen för att ta mig upp. Jag förutspår att jag kommer låta lite för varje steg jag tar, tänk er Leif GW-grymtande fast lite värre.

Det är vad jag kommer roa mig med i morgon. Grymta som Leif GW.

Fridens.

Gym Wildlife

Denna video flashade förbi i mitt flöde, jag tittade och uppskattade. Så jag sprider vidare! Speciellt med tanke på att det är nytt år och alla löften ska infrias, det kommer vara fullt på gymmen från och med Måndag, sanna mina ord!

Den förklarar i enkla ordalag hur det går till på gym, se och lär. Det kanske kan vara ögonöppnande för vissa att se vad beteenden betyder och hur de uppvisas!

Fridens.

O HoHelolgoga NoNatottot

Jag blev galet imponerad av detta, så jag måste dela med mig.

Ja ni får lyssna själva, det är helt underbart. Att ens ha fått idén är för mig helt fantastiskt. Och att göra det på ett så fint sätt får mig att gråta av lycka. Är även mycket imponerad över att de kan hålla sig för skratt, för även om det är väldigt vackert så är det ganska roligt också…

Så vill ni imponera på julaftonskvällen kanske detta är något att öva in?

Fofroridodenonsos.

Skäggspinning – Det nya svarta?

Var inne på gymmet idag och körde igenom ett pass som jag slängde ihop på morgonen, mest för att testa lite nya låtar och hur jag ska lägga upp nästa pass, så jag slipper tänka på det när den tiden kommer.

Väl där så insåg jag att jag kunde ju faktiskt filma lite samtidigt, har en kompis som jag brukar skicka lite “skäggdisco” till. Detta började när jag hade mitt skäggprojekt och det hela gick ut på att jag drog på nån fin dänga och discoade loss på min kammare till hens stora förtjusning. Hen blev glad så då blev jag också glad, win-win!

Men denna dag kände jag att “Nej men kanske skulle göra lite skäggspinning istället?!” Sagt och gjort så dundrade jag iväg två små klipp, dessa har jag nu sammanfogat och gjort till en! Teknikens under ni vet, fantastiskt är inte starkt nog för att förklara det egentligen, men jag nöjer mig med det ändå.

Snäll som jag är så delar jag med mig av detta till Er mina fina läsare.

Så håll till godo med en riktigt svettig Henrik i en helt tom spinningsal där jag utför diverse läten. Mycket nöje!

Fridens.